Kaliteli Hayat…

KALİTELİ HAYATIN BİREYLERE KAZANDIRDIKLARI

Yepyeni bir güne başlarken yepyeni umutlar ile gözlerinizi hayata açabilmenin ayrıcalığını daima ruhunuza yansıtabilmeyi bilerek adımlar atmalısınız. Hayatın her aşamasında kendinize verdiğiniz değer sizi her zaman bir adım daha öne taşır.Sabah uyandığınız anda pozitif duygular ile yaşama bağlanın. Kendinize 7 gün 24 saatlik ömrünüzde sağlıklı,huzurlu,başarılı bir program listesi hazırlayın.Dilerseniz bu konuda sizlere örnekler sunabiliriz;
Öncelikle sizlerin detoks kadar sağlıklı bir zamana ihtiyacınızın olduğunu belirterek önerilerimize devam edelim;
07.30 Limonlu su için

Güne sıvı içeceklerle başlamak oldukça önemli. Limonlu sıcak su, sizi uyandıracak ve kendinize getirecek. 24 saat içinde 1.5 – 2 litre su içmeyi hedeflemelisiniz. Vücudunuz toksinlerle dolu ve su içmek
bu toksinleri seyreltmekte size yardımcı olacak. Hedeflenen miktarda su aldığınızda gün içerisinde daha enerjik
olduğunuzu hissedeceksiniz. Kahvaltıdan önce bir bardak limonlu su içmek de iyi bir fikir, bu iştahınızı da düzenleyecektir.

8.00 Yürüyüşe çıkmak için iyi bir zamandır. Egzersiz yapmak için en ideal zaman kahvaltı öncesidir çünkü vücut zaten uykudan yeni kalktığı için yağları yakmak için müsait durumdadır.

9.15 Bol bol su için. Vücuttaki kafeini suyla atarak vücudunuzu tazeleyebilirsiniz, bu da selülit oluşumunu engeller.
Bu saatten sonra çalışan bireyler akşam 17:00’e kadar iş yerinde olduğu için özellikle masa başında çalışan insanların öğle tatillerinde kendilerine zaman tanıdıkları zaman diliminde bitki çayları ve sağlıklı besinleri olan salata ve taze ile öğünlerine dikkat etmelerini öneriyoruz.
Hayatın her anında zamanı en iyi şekilde değerlendirmek gerektiğine inanan bireyler olduğumuzda hayat bize en kaliteli saniyelerini sunmaya devam edeceği için önce kendimizi geleceğe yönelik olarak en iyi şekilde hazırlamalıyız ki; hayat boyu başarılar bizlerle olsun.
ARI MAGAZİN KÖŞE YAZARI AYBÜKE YETİM

Check Also

Başarının önemli kuralları

HAYATA ATILAN ADIMDA BAŞARININ ÖNEMLİ KURALLARI– Hayatın belirli kuralları vardır hayatta ve bu kuralları isteseniz …

Bir cevap yazın