Cengiz İmren Diyarbakır’ı salladı.

Cengiz İmren Diyarbakır’da sevenleri ile buluştu.

Benzin Big Yellow Cafe açılışına gelen İmren, Diyarbakır’da büyük ilği ile karşılaştı. Hınca hınç dolu mekanda en güzel şarkılarını seslendiren Cengiz İmren, Diyarbakır’lı sevenlerine unutulmaz bir akşam yaşattı.

Çok sevdiği aile dostlarının mekan açılışı için Diyarbakır’a gelen Cengiz İmren ile konser öncesi kaldığı otelde buluştuk.

İlk kez Diyarbakır’a geldiğini ve bu şehri çok beğendiğini söyleyen şarkıcı bundan sonra bu şehirde daha sık konser vereceğini dile getirdi.

Konser öncesi sorularımızı içtenlikle yanıtlayan İmren,yeni albüm çalışması içinde olduğunu ,Seda Sayan ile çok farklı bir projede yer alacağını ve ilk albümü olan “BİTANEM” in Amerika birleşik Devletlerinden yoğun bir talep aldığını ve önümüzdeki günlerde uçak korkusu olmasına rağmen Amerika yolcusu olacağını vurguladı.

Cengiz İmren ayrıca ;Sanatçı,Yorumcu ve şarkıcı ayrımını da mikrofonlarımıza aktarıp

-Allaha şükürler olsun ki söz yazarı, besteci ve yorumcu bir  kimliğim var bu yüzden ben sanatçı kategorisine giriyorum dedi.

Sanat dünyasından kimseye kırgın olmadığını da belirten Cengiz İmren Hala beste almak için kapımı çalan dostlarım var ve şükürler olsun ki hepsine yetecek kadar da bestem var dedi.

Check Also

Bu Eser Yaza Damgasını Vuracak!

Bu Eser Yaza Damgasını Vuracak! Murat Eren yeni teklisi ‘İstanbul’un Kızları’ ile yaza damgasını vuracak. …

Bir cevap yazın